Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schilderwerk Amsterdam

Heeft u schilderwerk Amsterdam? Laat het project over aan San Schilders Amsterdam. Veel specialiteiten samen in één team. Altijd een specialist bij u op de vloer. Kleine projecten nemen wij graag zelf onder de hand. Met grote projecten dienen wij als onderaannemer. Samen in gesprek gaan over uw wensen? Neem contact op! Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Uw wensen staan centraal

Heeft u een groot project waar u veel handen bij nodig heeft? Onze expert staan u graag bij. San Schilders snapt als geen anders dat het goed plannen van een project noodzakelijk is. Uw wensen staan centraal. Bij grote en kleine projecten. Goed om te benoemen is dat renovatiewerk vaak uit wordt gesteld. Ten onrechte! Door onderhoud structureel en zorgvuldig uit te voeren gaat u grote ongemakken uit te weg. Denk aan het rotten van hout en afbrokkelen van opgedroogd verf. Weet u niet zeker of uw pand toe is aan onderhoud? Wij komen het graag checken. Neem contact op.

Totaalonderhoud door San Schilders

Zoals hierboven benoemd staat is totaalonderhoud structureel noodzakelijk. Maar dit geldt niet alleen voor winkelpanden of woningen in Amsterdam. Ook schilder- en ander werk aan infrastructuur. San Schilders is de partij voor totaalonderhoud. Wist u dat wij bijvoorbeeld onderhoud hebben gepleegd bij luchthaven Schiphol? Ook aan metrostations in Amsterdam en omgeving. Meer weten? Wij staan u graag te woord.

Contact opnemen met ons

Wij hopen u graag snel te helpen bij uw kleine en grote projecten. Vul het contactformulier in op de website! Klik hier. Zien wij u snel? San Schilders Amsterdam; al meer dan 40 jaar dé expert.