Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Diemen

Bent u op zoek naar een deskundig schildersbedrijf Diemen? Een organisatie dat professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Dan bent u bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord, beter bekend onder de naam SAN, aan het goede adres! Wij hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. En dat ziet u te allen tijde terug in ons schilderwerk. Met veel aandacht en oog voor detail voltooien we iedere klus. Zowel binnen áls buiten.

Aarzel niet en schakel schildersbedrijf SAN in als uw schildersbedrijf Diemen. Op een maatschappelijk verantwoorde wijze werken we kosten efficiënt uw opdracht uit. En daar heeft u als klant direct profijt van.

Over Schildersbedrijf Amsterdam Noord

Schildersbedrijf SAN heeft haar roots in Amsterdam, met als oprichtingsjaar het jaar 1969. Al meer dan 48 jaar zijn we een gerenommeerd bedrijf in de schildersbranche. We werken voor veel toonaangevende partijen zoals overheidsinstellingen, woningbouwcoöperaties, aannemers en vastgoedbedrijven. De markt verwacht flexibele, snelle en zakenkundige aanbieders. Wij als schildersbedrijf maken dat graag waar. Zo kunnen we ons personeelsbestand zeer flexibel inzetten en kunnen we snel op nieuwe projecten inspelen door onze korte organisatorische lijnen.

Samenwerken is van levensbelang. We hebben een hechte en jarenlange samenwerking opgebouwd met diverse industriële verffabrikanten en groothandels in de regio. Vanuit deze stabiele banden kunnen we zonder problemen opdrachten van verschillende aard en omvang aannemen.

Aandacht voor het milieu

Duurzaamheid en duurzaam te werk gaan zijn kernelementen van onze dienstverlening. We scholen ons personeel bij met de allernieuwste (duurzame) technieken en werken Arbo technisch verantwoord. Aandacht voor het milieu staat voorop. Maar aandacht voor de mens is even belangrijk. Het is dan ook niet ongebruikelijk om bij Schildersbedrijf SAN een MJOP op te laten stellen. In dat MJOP (Meer Jaren Onderhoudsplan) kunt u een langdurige samenwerking met ons aangaan. Zo kunt u nog jaren profiteren van een consistente kwaliteit.

Schildersbedrijf Diemen

Bent u benieuwd of Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) de juiste partner is voor uw bedrijf? U kunt via onze website eenvoudig contact met ons opnemen. Vraag vandaag nog een offerte aan op maat.