Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Amsterdam

Bent u op zoek naar een gerenommeerd schildersbedrijf Amsterdam? Een bedrijf dat professioneel vakmanschap levert? Schildersbedrijf Amsterdam Noord (SAN) staat te allen tijde voor u klaar. Opgericht in 1969, met meer dan 48 jaar ervaring in de schilder branche, leveren we hoogstaand schilderwerk bij iedere klus. Heeft u een monumentaal pand dat toe is aan een opknapbeurt? Of een bedrijfspand, gemeentelijk gebouw of woonhuis dat toe is aan grootschalig onderhoud? Aarzel niet en neem contact op. We pakken iedere klus met een doelgerichte aanpak op.

Langdurige klantenbinding

Wanneer het gaat om efficiënt schilderwerk, hebben we veel oog voor het milieu. Duurzaamheid is bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord een belangrijk speerpunt. We gebruiken duurzame technieken bij iedere klus. Ook wanneer het gaat om contact met de klant, speelt duurzaamheid een belangrijke rol. We geloven in stelselmatig klantencontact en gaan voor een consistente klantenrelatie. Het is altijd mogelijk om een meerjarig onderhoudsplan (MJOP) te bewerkstelligen.

Over Schildersbedrijf SAN

Wanneer u kiest voor Schildersbedrijf Amsterdam Noord, kiest u voor pure vakmanschap. Het schildersvak is echte ambachtskunst. Al onze schilders beschikken over de van oudsher ambachtelijke vakkennis. En dat ziet u ook terug in ons werk. We leveren kleinschalige of grootschalige projecten met veel precisie af. We zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Er is daarbij veel oog voor uw persoonlijke wensen. Het beoogde doel wordt vooraf met u doorgesproken. Bij Schildersbedrijf Amsterdam Noord profiteert u van een uitstekende kwaliteit en authentieke vakmanschap.

Schilderwerk Amsterdam

Wilt u de buitenkant of binnenkant van uw pand opnieuw laten schilderen? Of wellicht oud schilderwerk herstellen? Een goede opknapbeurt laat ieder pand weer stralen. Schildersbedrijf Amsterdam Noord kan diverse schilderwerken optimaal uitvoeren. Met een nieuwe schilder laag kunt u uw pand beschermen tegen o.a. slijtage, weersomstandigheden, vocht en schimmel. Ook kan het onjuistheden of kleine beschadigingen verbergen. Ervaart u slijtage van uw kozijnen, deuren, deurposten, muren en/ of plafonds? Schakel ons in als schildersbedrijf Amsterdam! Bel voor meer informatie of vraag een prijsindicatie aan op maat.