Al 48 jaar de beste in: schilderwerk, gevel- en totaalonderhoud.

Schildersbedrijf Amsterdam Centrum

Een goed schildersbedrijf Amsterdam Centrum is niet moeilijk te vinden.. San Schilders is de partij voor iedere schilder klus in Amsterdam Centrum en omgeving! Daarnaast voeren wij ook totaalonderhoud uit. Welke wensen u ok heeft, San helpt u graag. Neem contact op! Samen gaan we in gesprek over wat wij kunnen doen om uw klus te klaren. Zien wij u snel?

Moeilijke schildersklussen

Wist u dat San Schilders gespecialiseerd is in verschillende aspecten? Ons team heeft veel kennis over verschillende activiteiten rondom schilderwerk en totaalonderhoud. Zo kunnen wij u in iedere klus voorzien van specialistische hulp. Voor makkelijke en moeilijke klussen. Groot schilderwerk, gevelonderhoud en zelfs bewerken van hoog plafond. Vooral bij oude Amsterdamse huizen! Vraag naar de opties.

Onze services

Goed om te weten is dat ons schilderbedrijf Amsterdam Centrum het gehele project van A tot Z op zich neemt. Wij zullen u volledige ontzorging op het gebied van schilder- en totaalonderhoud aanbieden. Op het gebied van verbouwingen en renovatie kunt u ons inhuren. Kleine en grote projecten. Kleine projecten nemen wij graag in ons beheer. Bij grote projecten zullen wij fungeren als onderaannemer. Dit geldt ook voor monumentale panden of projecten. Neem direct contact op voor meer informatie over onze services.

Contact opnemen

Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan! Vul direct het contactformulier in op onze website. Deze vindt u hier. Wilt u direct contact opnemen omdat u een dringende vraag heeft? Dit is mogelijk. Bel naar 020-69 31 695.